Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής all4mommies.gr

Παραλαβή από το κατάστημα

Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή θα ειδοποιηθείτε μέσω τηλεφώνου ή γραπτού μηνύματος. Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας καθημερινά 10:00 – 21:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00 προσκομίζοντας τον κωδικό της παραγγελίας σας.

Ο κωδικός της παραγγελίας σας αποστέλλεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Αποστολές εντός Ελλάδος

Οι αποστολές εντός Ελλάδος γίνονται με  courier ή με μεταφορική εταιρία ανάλογα με τον όγκο/βάρος των δεμάτων. Οι παραδόσεις γίνονται Δευτέρα έως Παρασκευή.

Τα ογκώδη δέματα (έπιπλα, παιδικά καρότσια κτλ) παραδίδονται στο ισόγειο της κατοικίας/εργασίας του πελάτη χωρίς υποχρέωση μεταφοράς σε όροφο. Ο πελάτης υποχρεούται να τα παραλάβει στο χώρο αυτό και με δικά του μέσα να τα οδηγήσει στη θέση προορισμού τους.

Χρόνος Παράδοσης

Οι χρόνοι παράδοσης που αναγράφονται αφορούν παραγγελίες που εξοφλήθηκαν μέσω πιστωτικής/ χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας και Paypal.Αν επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής κατάθεση σε τράπεζα/τραπεζικό έμβασμα, ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από την ημέρα που πραγματοποιήσατε την κατάθεση. Είναι σημαντικό να αναφέρετε τον κωδικό παραγγελίας ή/και το ονοματεπώνυμο σας.

Προσοχή! Ένα προϊόν μπορεί να εμφανίζεται άμεσα διαθέσιμο αλλά να απομένουν ελάχιστα κομμάτια διαθέσιμα. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας θα ενημερωθείτε άμεσα από το κατάστημα. Αν έχετε προχωρήσει σε εξόφληση της παραγγελίας σας και ο χρόνος παράδοσης είναι διαφορετικός από τον αναγραφόμενο λόγω εξάντλησης του προϊόντος, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας. Η επιστροφή γίνεται σύμφωνα με τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει.

Ελαττωματικό προϊόν – Υπαιτιότητα του καταστήματος

Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό ή ευθυνόμαστε εμείς για κάποιο λάθος στην παραγγελία σας, τότε τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν την εταιρία μας. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνει με το πρακτορείο των μεταφορών ή την Courier που θα σας υποδείξουμε και θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παραλαβής.

Επιστροφή

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν με κάποιο άλλο ή ακόμη και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων (η επιστροφή χρημάτων ισχύει ΜΟΝΟ για Online αγορές). Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι: το προϊόν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς να αποσφραγιστεί ή να έχει Αγορές άνω των 50€

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αγορές κάτω των 50€

Για αγορές άνω των 50€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ μέχρι την διεύθυνση που έχει δηλώσει ο πελάτης, ανεξάρτητα από το βάρος ή τον όγκο του προϊόντος.

Για αγορές κάτω των 50€ το κόστος των μεταφορικών είναι 3,50€, ανεξάρτητα από το βάρος ή τον όγκο του προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση τα μεταφορικά υπολογίζονται αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση μη παραλαβής δέματος από την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία/courier (πχ λόγω επανειλημμένης απουσίας του πελάτη ή μη δυνατότητα επικοινωνίας μαζί του) τα νέα μεταφορικά έξοδα που θα προκύψουν επιβαρύνουν τον καταναλωτή.

Πολιτική επιστροφών

Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:

  • το προϊόν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς να αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του.
  • το προϊόν συνοδεύεται από απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 20 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν και αφού σας ενημερώσουμε ότι αποδεχτήκαμε την επιστροφή του. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος χρήστης προβαίνει σε καταχρηστική και επανειλημμένη άσκηση της δυνατότητας αυτής, δηλαδή επανειλημμένως σε παραγγελία προϊόντων και κατόπιν ακύρωση της σύμβασης και μη παραλαβή τους, δικαιούμαστε να αρνηθούμε στο μέλλον παραγγελίες από αυτόν.

Και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να έχετε επικοινωνήσει με το κατάστημα πριν την επιστροφή του προϊόντος.

Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται στην παρακάτω διεύθυνση:

ΔΟΡΥΛΑΙΟΥ 10- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – 55133