Τρόποι πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής* προς την εταρεία all4mommies είναι οι εξής:

1.Με online χρέωση της πιστωτικής / χρεωστικής / προπληρωμένης κάρτας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα  All4mommies δέχεται τις πιστωτικές/χρεωστικές/προπληρωμένες κάρτες Visa, Visa Electron, Mastercard και Maestro οποιασδήποτε τράπεζας. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από τα ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον. Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας και στο τελευταίο βήμα θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της ΠΕΙΡΑΙΩΣ όπου θα σας ζητηθεί ο αριθμός της κάρτας, η ημερομηνία λήξης, το όνομα του κατόχου και ο 3ψήφιος αριθμός (CVV/CCV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάρτας σας.

2. Μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας και να μας δώσετε τα στοιχειά της κάρτα σας:

Στην περίπτωση αυτή εισερχόμαστε εμείς στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ με απόλυτη ασφάλεια και πραγματοποιούμε εμείς την συναλλαγή για λογαριασμός σας. Το All4mommies δεν αποθηκεύει ή καταχωρεί στο σύστημα τους αριθμούς πιστωτικών/χρεωστικών/προπληρωμένων καρτών, CCV/CVV, καθώς και τις ημερομηνίες τους. Για την δική σας ασφάλεια θα πρέπει να μας αποστείλετε μια επιστολή (μέσω email) ότι επιθυμείτε να προχωρήσουμε στην συγκεκριμένη συναλλαγή.

3. Πληρωμή με PayPal.

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές παγκοσμίως.

4. Κατάθεση / μεταφορά εμβάσματος σε λογαριασμό της επιχείρησής μας

Αν επιλέξετε κατάθεση σε τράπεζα ή μεταφορά εμβάσματος μέσω e-banking, θα πρέπει να μεταφέρετε το ακριβές τελικό ποσό που αναγράφεται στην επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Παρακαλούμε στο πεδίο της αιτιολογίας συμπληρώστε τον κωδικό της παραγγελίας ή το ονοματεπώνυμο σας ή τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας σας. Αν δεν είναι δυνατή η πληρωμή της μέσα σε αυτό το χρονικό περιθώριο θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα. Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

Μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας.

EUROBANK: IBAN: GR3102600380000550200427030
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : GR1601717130006713114836336
Δικαιούχος:ΦΛΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

*Προσοχή: Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μεταφορά από άλλη τράπεζα, τότε τα έξοδα της τραπέζης βαρύνουν τον χρήστη. Σε διαφορετική περίπτωση, η αποστολή δεν θα διεκπεραιώνεται μέχρι να φανεί η παραγγελία σας εξοφλημένη.

5. Πληρωμή στο κατάστημα:
Μπορείτε να παραλάβετε και να εξοφλήσετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει στο κατάστημα με μετρητά.

* Όλες οι τιμές που αναγράφονται στο διαδικτυακό τόπο www.all4mommies.gr  συμπεριλαμβάνουν φόρους και ΦΠΑ.